Amsterdam (NL) – 18/05/2013 – de Dam, Amsterdam – We zijn het MEGA zat – het kan anders! – Nederland

Optreden
We zijn het MEGA zat - het kan anders!
When
Saturday 18 May 2013
13:00 - Voel je vrij om ons te komen steunen! -
Where
Amsterdam (NL), Nederland
Other Info
** DATUM WORDT BINNENKORT BEKEND GEMAAKT **

Binnenkort zingt Susan Jane op de Dam, Amsterdam. Ook zij is het MEGA zat!! Het is wederom op de Dam in Amsterdam. Een manifestatie tegen de megastallen en de intensieve veehouderij. De megastallen zijn er helaas nog steeds en nieuwe giga-stallen zijn in de maak. De intensieve veehouderij laat elke dag dieren lijden, in de derde wereld komen mensen om van de honger (terwijl een enorme hoeveelheid dierlijke producten bij ons in de prullenbak belandt) en in Zuid-Amerika wordt welhaast dagelijks grond ontbost voor GMO-soja.

Wij zijn dit nog steeds MEGAzat. Het hoeft niet zo te gaan, HET KAN ANDERS. Dat is dan ook onze boodschap voor de tweede ‘We zijn het MEGAzat’ manifestatie, zaterdag 6 april 2013. Wederom op de Amsterdamse Dam.

http://www.wezijnhetmegazat.nl/

« Back to the calendar