Susan Jane volgt haar hart want het hart zegt zoveel meer dan alles om haar heen. Haar zelfgeschreven nummers op haar debuutalbum ‘Clarity Of Mind’ gaan er met name over hoe belangrijk het is om vanuit je hart te leven. Dat blijkt nogal een dagelijkse oefening, want heel vaak komt het verstand er ongewenst tussen. Het door ouders, familie, leraren, vrienden, kennissen, advertenties, televisie, radio, internet, gebeurtenissen etc., geprogrammeerde verstand. Jarenlang leefde Susan volgens andermans – vaak op angst gestoelde – overtuigingen. De enige manier om hier een weg uit te vinden is teruggaan naar de kern, naar de grootsheid in jezelf. Van dromen naar durven en doen!

“Het zou mooi zijn als zoveel mogelijk mensen vanuit hun hart gaan leven en dus zichzelf gaan zijn omdat we dan eerlijke, authentieke en creatieve oplossingen krijgen. Door passie gedreven oplossingen is wat de wereld nu meer dan ooit nodig heeft.” – aldus Susan.

Nieuw album 2018 / 2019

Een nieuw album met akoestische songs is in de maak en een Nederlandse toernee staat in de startblokken.

Als eerste op de hoogte worden gesteld van deze nieuwe songs?
Schrijf je dan hier in voor de maandelijkse updates (je ontvangt  1 x per maand een e-mail).

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Music from the Well

Sinds 2016 is Susan een muziekplatform genaamd “Music from the Well” met musicus / gitarist Will Sophie gestart. Na een toevallige ontmoeting bleken zij en Will Sophie muzikaal op één lijn te zitten. Hieruit volgde een jamsessie waar al snel mooie songs uit voort bleken te komen. Deze zijn vastgelegd op hun debuutalbum “Unity in Diversity”.

Ook delen zij een ideaal: zoveel mogelijk mensen hun eigen creativiteit te laten ontdekken. Via hun platform kunnen mensen ongeacht hun niveau of leeftijd starten met gitaar- of zanglessen of een van de workshops of masterclasses volgen. Er wordt niet vanuit een methodiek met het lesboek, maar persoonsgericht gewerkt.

Na jarenlang muziek te hebben gemaakt, eigen songs te hebben geschreven en op de meest uiteenlopende podia te hebben gestaan, willen Will Sophie & Susan Jane hun opgedane ervaring en kennis graag met anderen delen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Beluister het complete album
Beluister het complete album

 

musicfromthewell_willsusan-360x240

Clarity of Mind

Op 4 november 2012 presenteerde Susan het album ‘Clarity Of Mind‘ dat zij heeft mogen opnemen met een bont gezelschap aan getalenteerde muzikanten, o.a. Arthur Bont (drums / percussie), Janos Koolen (gitaar), Lucas Beukers (bas), Frank Montis (toetsen), Rory Ronde (gitaar), Matthijs Lievaart (viool), Morris Kliphuis (hoorn), Kobi Arditi (trombone), Randell Heye (trompet), Stan Haywood (klarinet), Jon Karthaus (zang) en Leine (zang).

Susan koos er bewust voor om dit album zelf te schrijven, te componeren en te produceren.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Susan Jane was te zien en te horen in de Nederlandse Media, op Radio 1, 2, 5, 6 en op KX Radio. Ze was de support act van Charlie Dée en Wouter Hamel. Ze speelde op podia als Paradiso, Panama en de Kleine Komedie en stond op festivals als de Uitmarkt en Holland Got Soul. Verder was ze in de Nederlandse theaters te zien.

CD RELEASE 'Clarity Of Mind' 2012 - Co-creators!